OUR STORY

PastaPunct este un concept gastronomic ce are la bază un singur cuvânt “pasta”.
Ne-am ales o nișă bine definită pentru a ne focusa pe imbunatatirea pastelor fresh cât și a preparării acestora.
Ceea ce ne face să fim diveriți este faptul că noi studiem domeniul pastelor worlwide, incursiunea noastra implica cercetarea derivatelor acestui preparat din fiecare colt al lumii și aducerea acestuia la punctul cel mai apropiat de ceea ce inseamna traditional pentru fiecare tara.
Meniul PastaPunct va contine o varietate larga de peparate, pe lângă clasicele paste italienesti, preparate japoneze, ucraniene, romanesti, etc ce se vor învârti în jurul acestei baze făinoase și vor fi rulate ca pasta zilei sau pasta săptămânii.
Veți fi surprinși de gama de preparate existente din intreaga lume toată lumea, fiecare țară având cel puțin un preparat cu această bază.
Echipa noastra se va stradui sa pună în lumina reflectoarelor cele mai inovative preparate.

PastaPunct is a gourmet concept based on a single word: pasta. We have chosen a well-defined niche in order to focus on improving pasta recipes and preparation methods.
What makes us different is that we are studying the field of pasta on a worldwide level, our incursion involves researching the derivates of this dish from every corner of the World and bringing it to the closest point to what the term “traditional” means for each country.
PastaPunct menu will contain a wide variation of pasta, along side the classic Italian recipe, such as Japanese, Ukranian, Romanian, etc. which will revolve around this flour base și vor fi rulate ca pasta zilei sau pasta săptămânii.
You will be surprised of the range of existing dishes from around the World as each country seems to have at least one farinaceous based food.
Our team will strive to bring in the spot light the most innovative pasta based dishes.